Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1401 niezalogowanych)
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
qmulus napisał:
taaa jasne. chyba nie wiesz na czym zbieznosc polega huj z tym na czym polega ,napisałeś w temacie zbierznosc jak jakiś koło po niepełnej podstawówce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów
Michał mi$
(qmulus)
Stały Bywalec
Ty za to masz słownictwo gościa, któremu wystarcza inteligencji na wejście po schodach i obranie banana . Zauważyłem, że jak nie masz nic do powiedzenia to chociażby czepisz się błędu ortograficznego, byleby zabłysnąć.
Dla Ciebie temat się skończył, ponieważ błąd został poprawiony.
Proponuję znaleźć sobie zajęcie poza forum np. na świeżym powietrzu. Mózg sobie dotlenisz i wszystkim wyjdzie to na dobre.

P.s.

A jak chcesz być już taki kropeczkowy, to wulgarne określenie męskiego członka pisze się przez "ch"a nie tak jak napisałeś. Popraw !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
qmulus napisał:
Ty za to masz słownictwo gościa, któremu wystarcza inteligencji na wejście po schodach i obranie banana . Zauważyłem, że jak nie masz nic do powiedzenia to chociażby czepisz się błędu ortograficznego, byleby zabłysnąć.
Proponuję znaleźć sobie zajęcie poza forum np. na świeżym powietrzu. Mózg sobie dotlenisz i wszystkim wyjdzie to na dobre.

P.s.

A jak chcesz być już taki kropeczkowy, to wulgarne określenie męskiego członka pisze się przez "ch"a nie tak jak napisałeś. Popraw !
powiedz mi to osobiście w skien lub porsgrunn idioto Nie tłumacz swojej głupoty tym że to mały błąd i że to ja sie czepiam bo ty robisz z siebie troglodytę nie ja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów
Michał mi$
(qmulus)
Stały Bywalec
kto mieczem wojuje ten od miecza ginie ....

Miłego wieczoru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(anna0000)
Wiking
DratilHelvete napisał:
[quote]qmulus napisał:

P.s.

powiedz mi to osobiście w skien lub porsgrunn idioto Nie tłumacz swojej głupoty tym że to mały błąd i że to ja sie czepiam bo ty robisz z siebie troglodytę nie ja [/quote NIE PISZE SIE skien,porsgrun TYLKO Porsgrunn,Skien))))pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
qmulus napisał:
kto mieczem wojuje ten od miecza ginie ....

Miłego wieczoru
zaczynam się bać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
qmulus napisał:
widze zwlaszcza jak ustawiasz zbieznosc w 3 wymiarach

nie wiem jak w twoim, ale w moim aucie ustawia sie zbierznosc w sposob klasyczny tj, kola przednie nie sa do siebie ustaone rownolegle. Moze w twoim w magiczny?

PS
Czasem te nazwy nowych technik sa debilne. Fakt, faktem podczas ustawiania zbieznosci ma sie doczynienia z przedmiotami trojwymiarowymi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
Kinga R
(kinia15c)
Nowicjusz
Karol.Ky napisał:
qmulus napisał:
widze zwlaszcza jak ustawiasz zbieznosc w 3 wymiarach

nie wiem jak w twoim, ale w moim aucie ustawia sie zbierznosc w sposob klasyczny tj, kola przednie nie sa do siebie ustaone rownolegle. Moze w twoim w magiczny?

PS
Czasem te nazwy nowych technik sa debilne. Fakt, faktem podczas ustawiania zbieznosci ma sie doczynienia z przedmiotami trojwymiarowymi.

dla mnie zastanawiajace jest ze jak sie napisalo w pierwszym poscie ze chce zbieznosc w 3 wymiarach(3d), to potem zarzuca sie komus ze sie nie zna bo ustawia zbieznosc w 3 wymiarach, czy to nie dziwne?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
A moze by tak zbieznosc zainteresowan i wszyscy razem na wodeczke z Skien i Porsgrunn haha ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok